We zitten midden in de corona-babyboom: na 10 jaar van dalende geboortecijfers, is 2021 een druk jaar op de kraamafdelingen. Doet jouw gezin ook mee? Dan helpt deze checklist jou om het administratieve luik van gezinsuitbreiding tot een minimum te beperken.

Met bedroefdheid melden we u het heengaan van Hilde Segaert, echtgenote van collega Danny. Samen nemen we afscheid op vrijdag 6 augustus. Onze kantoren zullen gesloten zijn op vrijdag vanaf 10u30 tot 13 uur. Dank voor uw begrip.

Door Corona was reizen een hele tijd moeilijk of onmogelijk. Het reisverbod is opgeheven. Sinds kort is het weer mogelijk om op vakantie te gaan naar het buitenland.

Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!

Deur-aan-deur chocoladeverkoop, een gezellige spaghettiavond of een uitdagende quiz? Corona gooit al een dik jaar roet in het eetfestijn en zorgt ervoor dat sommige verenigingen krap bij kas raken. In dit artikel geven we jou ideeën om met coronaproof activiteiten geld in te zamelen.

We blijven jouw trouwe aanspreekpunt, maar bij schade kan je voortaan ook een aangifte zelf registreren via KBC Mobile of KBC Touch.