We are hiring ! - Lees meer ...

Welkom Bernard !

Welkom Bernard !

08 september 2023

Ons team mocht afgelopen week een extra collega verwelkomen: Bernard Vandeverre. Op 1 september nam hij een nieuwe start maar hij kijkt terug op meer dan 20 jaar ervaring binnen KBC Bank en Verzekeringen. Zo is hij meteen een veelzijdige speler in ons team ! #wijzijnlanckriet

Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Tijdens de vakantieperiode juli en augustus blijven onze kantoren geopend volgens de normale openingsuren. Veel plezier alvast van het voltallige #teamlanckriet

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Wist je dat je als vroedvrouw vanaf 2024 ook recht hebt op een jaarlijkse tegemoetkoming van het RIZIV voor je aanvullend pensioen? Bij Verzekeringen Lanckriet staan we klaar met het juiste verzekeringsadvies. Samen zorgen we ervoor dat je die toelage niet mist. Maak zeker een afspraak !