We are hiring ! - Lees meer ...

Hemelvaart 2023

Hemelvaart 2023

17 mei 2023

Onze kantoren zijn uitzonderlijk gesloten naar aanleiding van Hemelvaart en dit op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei. We blijven telefonisch bereikbaar indien dringende nood aan bijstand of advies. Terug tot uw dienst op kantoor vanaf maandag 22 mei 2023. Tot dan, team Verzekeringen Lanckriet !

OPENDEUR 12 mei

OPENDEUR 12 mei

26 april 2023

We nodigen jou graag uit op de opening van ons gloednieuw kantoor in Ruiselede. Onze beide kantoren zullen hierdoor op vrijdag 12 mei gesloten zijn om 16 uur. We kijken uit naar je komst, tot dan !

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

Voor alle duidelijkheid: we vinden het fijn als je langskomt of ons even belt. Maar we wijzen je ook graag op de handige digitale mogelijkheden die onze service aanvullen. Een woordje uitleg.

Herinner je je de uitspraak ‘thuiswerken is de norm’? Die strenge verplichting ligt al even achter ons, maar toch heeft corona op dit vlak definitieve veranderingen in gang gezet. Telewerk is een blijver. Maar waar moet je als ondernemer aan denken als je je medewerkers van thuis uit laat werken?

Bedankt voor het vertrouwen in 2022, we kijken samen vooruit naar een nieuw jaar. Onze kantoren blijven open volgens de normale openingsuren. Uitzonderlijk 24/01/2023 is het kantoor Ruiselede vroeger gesloten - we klinken met het team op 2023 !