Het is weer dié tijd van het jaar! Tijd om plannen te maken voor een kerstfeest met je collega’s en een nieuwjaarsdrink bij je vereniging. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je leiden door deze 5 tips voor een geslaagd én veilig feest.

Samen zetten we 2024 in beweging. Een nieuw jaar staat voor de deur. Het ideale moment om vooruit te kijken, nieuwe plannen te maken en uitdagingen aan te gaan. Laten we er samen iets moois van maken - Matthias, Iris, Mariska, Elke, Danny, Sofie, Nancy, Charlotte, Joos, Brian, Bernard & Fabienne

Fijn Kerstfeest

Fijn Kerstfeest

22 december 2023

Het voltallige Verzekeringen Lanckriet-team wenst jullie allen fijne & gezellige kerstdagen toe !

Welkom Bernard !

Welkom Bernard !

08 september 2023

Ons team mocht afgelopen week een extra collega verwelkomen: Bernard Vandeverre. Op 1 september nam hij een nieuwe start maar hij kijkt terug op meer dan 20 jaar ervaring binnen KBC Bank en Verzekeringen. Zo is hij meteen een veelzijdige speler in ons team ! #wijzijnlanckriet

Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.