We are hiring ! - Lees meer ...

Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

De Warmste Week 2022

De Warmste Week 2022

18 november 2022

Kom bij ons Verzekeringen Lanckriet langs om jouw vlammetje voor 3 euro te kopen en steun zo De Warmste Week ! #DWW22 #KBCBeweegtMetJeMee

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

Breng jij je kinderen te voet naar school, laat je hen fietsen of vind je de auto toch de veiligste optie in het verkeer van tegenwoordig? Aandacht voor verkeersveiligheid is met élk vervoersmiddel noodzakelijk. Enkele tips!

Fijne VAKANTIE

Fijne VAKANTIE

15 juli 2022

Donderdag - Nationale Feestdag 21 juli zijn onze kantoren gesloten. Vrijdag 22 juli is ons kantoor in Tielt open, uitzonderlijk tot 16 uur. Het kantoor in Ruiselede is gesloten.