Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

Voor alle duidelijkheid: we vinden het fijn als je langskomt of ons even belt. Maar we wijzen je ook graag op de handige digitale mogelijkheden die onze service aanvullen. Een woordje uitleg.

Herinner je je de uitspraak ‘thuiswerken is de norm’? Die strenge verplichting ligt al even achter ons, maar toch heeft corona op dit vlak definitieve veranderingen in gang gezet. Telewerk is een blijver. Maar waar moet je als ondernemer aan denken als je je medewerkers van thuis uit laat werken?

Bedankt voor het vertrouwen in 2022, we kijken samen vooruit naar een nieuw jaar. Onze kantoren blijven open volgens de normale openingsuren. Uitzonderlijk 24/01/2023 is het kantoor Ruiselede vroeger gesloten - we klinken met het team op 2023 !

Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

De Warmste Week 2022

De Warmste Week 2022

18 november 2022

Kom bij ons Verzekeringen Lanckriet langs om jouw vlammetje voor 3 euro te kopen en steun zo De Warmste Week ! #DWW22 #KBCBeweegtMetJeMee