Wist je dat je als vroedvrouw vanaf 2024 ook recht hebt op een jaarlijkse tegemoetkoming van het RIZIV voor je aanvullend pensioen? Bij Verzekeringen Lanckriet staan we klaar met het juiste verzekeringsadvies. Samen zorgen we ervoor dat je die toelage niet mist. Maak zeker een afspraak !

OPENDEUR 12 mei

OPENDEUR 12 mei

26 april 2023

We nodigen jou graag uit op de opening van ons gloednieuw kantoor in Ruiselede. Onze beide kantoren zullen hierdoor op vrijdag 12 mei gesloten zijn om 16 uur. We kijken uit naar je komst, tot dan !

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

Voor alle duidelijkheid: we vinden het fijn als je langskomt of ons even belt. Maar we wijzen je ook graag op de handige digitale mogelijkheden die onze service aanvullen. Een woordje uitleg.

Herinner je je de uitspraak ‘thuiswerken is de norm’? Die strenge verplichting ligt al even achter ons, maar toch heeft corona op dit vlak definitieve veranderingen in gang gezet. Telewerk is een blijver. Maar waar moet je als ondernemer aan denken als je je medewerkers van thuis uit laat werken?

Bedankt voor het vertrouwen in 2022, we kijken samen vooruit naar een nieuw jaar. Onze kantoren blijven open volgens de normale openingsuren. Uitzonderlijk 24/01/2023 is het kantoor Ruiselede vroeger gesloten - we klinken met het team op 2023 !